tiistai 19. huhtikuuta 2011

Suklaata,sipsejä ja hedelmäkarkkeja.

 Lauantaina tuli tehtyä vuoden pisin lenkki maantiepyörällä 108 km, Lenkin jälkeen oli hurja nälkä joten söin ison annoksen salaattia sekä pastaa salamikastikkella, noin tunti syömisen jälkeen tuli taas nälkä joten tein sheikin johon laitoin kourallisen mansikoita, kourallisen mustia viinimarjoja , banaanin, 1 dl proteiinijauhetta ja 1/2 litraa vettä.

Tunti tämän jälkeen lähdettiin vaimon kanssa kaverin 30-vuotis naamiais juhliin, jossa söin 6 tuntia koko ajan suklaakekesejä, sipsejä , hedelmäkarkkeja ja hot doggeja kaiken tämän huuhtelin alas kahvilla ja kokiksella. Vaimo joi boolia,siideriä ja valkoviiniä, yöllä mulla oli sairaan huono olo ja seuraavana päivänä oli mulla paljo kovempi "krapula" kun vaimolla vaikka en ollut juonut tippaakaan alkoholia.

Takana 2 kpl 12 tunnin treeniviikkoa täynnä hyviä treenejä, nyt olisi levon aika eli vuorossa kevyt viikko, ohjelmassa olisi kävelyä , venyttelyä ja muutama lyhyt uinti, ja muutama kevyt fillari lenkki saa nähdä miten onnistuu lenkkien pitäminen rauhallisina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti