sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Pizzabuffet ja juoksuintervalleja

Lauantain treeniohjelmassa oli uinti treeni ja juoksuintervallitreeni, tämän lisäksi mulla oli työpäivä ja työpäivän päätteeksi olin luvannut viedä siskon pojan kylpylään ja syömään pizzaa.

Kuinka saisin kaiken tuon tehtyä ?? Uinti oli pakko jättää heti pois kuvioista, kiitos uimahallin surkeiden aukioloaikojen. Eli töiden jälkeen kylpylään ja pizzabuffettiin jossa aikomus oli syödä maltillisesti (kaikkihan sen tietää kuinka tuossa onnistuin), tuli tietty syötyä ihan liikaa.

Kello 21.00 en ollut vielä toipunut pizzamätöstäni mutta, pakko oli lähteä juoksemaan, että kerkeisin ajoissa nukkumaan, että jaksaisin herätä sunnuntain pitkälle fillarilenkille.

Juoksutreeni oli 4x2km nousevin vauhdein + verraa yhteiskestoltaan 75 min

Ensimmäinen veto kulki hyvin aikaan 9.45
Toinen veto oli täyttä tuskaa sisältäen pizzan makuisia röyhtäisyjä aikaan 10.07
Kolmas tuntui hiukan paremmalta, mutta aika oli hidas 10.09
Viimeinen veto oli taas hyvä 9.35 aikaan

Näin lähellä oksennusta en ole vielä ollut urheillessani ikinä, tässä treenissä opin ainakin sen verran, että pizza ei ole paras ruoka ennen treeniä, ainakaan jos syö 2x perhepizzaa.

Sunnuntain pitkä lenkki meni hyvin 105 km 4h20min, eli vuoden ensimmäinen 100km ylitys tuli tehtyä, nyt sunnuntai iltana tekee taas mieli pizzaa, hmmmm minne lähtisin syömään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti