keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Sprinttikisa joroisilla

Tällä kertaa tällänen kisarapsa. Sprinttikilpailu 400m uinti + 20km fillarilla + 5 km juoksu

Uinti 400m:
En viitsinyt taistella alussa hyvistä asemista vaan jäin suosiosta melko taakse, tällä tavoin sain uida rauhassa, uinti kulki kohtalaisen hyvin, aika noin 9min.

T1(eli ensimmäinen vaihto)
Märkäpuku pois, kypärä päähän, fillarikengät käteen ja fillaria taluttamaan kohdalle jossa saa nousta kyytiin. Kun yritän saada fillarikengät jalkaan niin pohjallinen päättää ruttaantua varvasosastoon :( vihdoin ja viimein saan kengät jalkaan (harmi tämä kenkäsotku, muuten vaihto olisi ollut kohtalaisen nopea)

Pyöräily 20km:
Lähdin matkaan melko rauhallisesti odottaen, että joku vauhtihirmu tulisi ohi, sen jälkeen tarkoitus oli pysyä peesissä koko matkan ja aina, jos joku tulisi ohi niin vaihtaisin nopeampaan peesiin :) tämä onnistui loistavasti, vauhti oli välillä melkeen 50km/h, kun joku yritti nykästä ja tiputtaa peesaajat, välillä taas vaan 33km/h silloin kun vauhtivetäjä halusi jonkun muun jakavan vetovastuun, itse en vetänyt metriäkään, ei olisi millään ollut siihen voimia. Aika 33min

T2
Sujui melko hyvin.

Juoksu 5km:
Alussa heti noin 1km ylämäki, jossa jalat kuoli aivan täysin, tuntui että en vaan pystynyt enää nostamaan jalkoja ollenkaan.Taistelin kuitenkin itseni juosten maaliin asti 28 min.

Lopputulos 1.17:56

Tuosta ajasta olisi melko helppoa viilata 10 minuuttia pois, mutta olen silti erittäin tyytyväinen aikaan, kisaan ja siihen että ylipäänsä uskatauiduin taas osallistumaan.
Mahtavaa nähdä niin monta innokasta wasa triathlonin kisaajaa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti