torstai 17. helmikuuta 2011

Mr. Bean ja Santa Lucia (kanarian reissu osa2)

Keskiviikkona oli luvassa matka Santa Lucia nimiseen vuoristokylään. Jo alkumatka oli raskas, edellisten päivien mäet tuntuivat jaloissa, matkaa kertyi 70 tosi raskasta kilometriä, enempää en itsestäni jaksa tästä matkasta kertoa.
Onneksi kuitenkin Mr. Bean oli mukana , tämä britti ihmetytti jo ennen lähtöä. Muilla oli fillari sortsit, t-paidat ja fillarikengät, mutta MrB oli yllään mustat verkkarit, fleece takki ja maastokengät, naamassaan hänellä oli paksu kerros aurinkorasvaa. Pyöräilessä tällä sankarilla oli AINA väärä vaihde ja heilui sen verran, ettei hänen takanaan kukaan halunnut polkea, mutta kun mäki alkoi ja MrB sai oikean vaihteen silmään, hän ohitti koko ryhmän ja oli ekana ylhäällä ja oli saanut sen verran lämpöä, että oli laittanut fleece takkinsa isoon reppuunsa, joka oli myös hänen mukanaan. Alamäessä hän oli ylivoimaisesti hitain, jos en muuta tästä raskaasta lenkistä muista, niin tätä sympaattista ja hyvin erikoista tyyppiä tuskin ihan heti unohda.
Torstaina pidän huilipäivän ja perjantaina isken taas täysillä ylämäkeen toivottavasti vähä tuoreemmilla jaloilla kun viimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti