keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kisakauden avaus ja crc paketti

Näin että paikallisella pyöräseuralla oli kalenterissa harjoitus tempokisa, joten liityin heihin. Alotuspaikka oli 25-30 km päässä joten aattelin saavani kivat alkulämmöt ennenku kerkeisin sinne, no tyypillisesti työpaikalla venyi vähä ja muutenki en meinannut löytää oikeaa vaatetusta kotona ennenku pääsin ulos polkemaan ( +3-6 astetta ja jäätävä tuuli ), sain polkea ihan tosissani että kerkesin ajoissa paikalle. Paikalle tultuani luulin olevani väärässä paikassa joten ajelin etsimässä pyöräiliöitä kunnes näin kääntöpaikan asvalttiin maalattuna, takasin poljettuani tulin siihen johtopäätökseen että olin yksin kisaillut, eli voitto mulle ihan selvästi :)

crcstä tilaamani paketti saapui vihdoinki eilen, sisältäen 3 laatikollsita energiapatukoita 1 laatikollinen energiageelejä, yhdet triathlonhousut ja fillarinpesuaineita, vaimo ei taas oikeen ymmärtäny ku piti niin paljo tilata noita patukoita selitys että yli 180 euron tilauksesta sai ilmasen rahdin, eli pakko oli tilata paljo. Olen kokeillut paljon eri geelejä ja patukoita jotta löytäisin sopivia mulle.

Tuotetestaus:
Eilen söin yhden Clif Bar Peanut Butter, noin 70 min pyöräilyn jälkeen, hyvälle maistui aika jännän muotoinen, huuhtelin runsaalla urheilujuomalla sen alas, kivasti piristi.

Söin myös yhden PowerBar Ride Bars - Chocolate Caramel patukan, noin 120 min pyöräilyn jälkeen en voinut huuhdella sitä alas ku juoma oli melkein loppu (pakko saada lisäpullopaikkoja tempopyörääni), oli perus suklaapatukan makuinen mutta laskeutui mahaani kun pommi, 10 min sönnin jälkeen mahani oli kipeä ja voimat oli ihan loppu.
Powerbarin puollustukseksi olin juossut aamulla 45 min ja sen jälkeen tehnyt kohtalaisen stressaavan työpäivän ja polkenut kylmässä ja tuulisessa kelissä aivan liian kovaa 120 minuuttia enkä juonut mitään syönnin päälle. Kun tulin kotiin tein kuolemaa sohvalla pari tuntia ennenku huono olo hellitti sit suoraan nukkumaan.

Tänään luvassa kevyt päivä, kävellen töihin 6 km 65 min ja iltapäivällä lyhyt uinti 30-40 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti