torstai 24. toukokuuta 2012

Aluetempomestari m35

Eilen oli vihdoinkin aika kilpailla fillarilla, kyseessä oli aluetempokisat Laihialla. Ajattelin ennen kisoja että olisikohan parempi ajaa autolla sinne ja takas yhteensä 64km, vai pitäiskö polkea nekin kilometrit samalla, hienon kelin innostamana päätin polkea laihialle.

Kipailumuoto oli tempo ja matkana 10 km sain lähtönumeron 19 ja koska kilpailiat lähtivät minuutin välein sain jännitellä lähtöäni jonkun aikaa.

Tarkoitukseni oli pitää vauhti 40km/h niin kauan kun suinkin jaksan, eli heti lähdöstä täysillä matkaan ja huomasin että vauhti oli 46, eli ehkä vähä turhan kova himmailin vähä mutta myötätuulen voimalla pystyin pitämään vauhdin noin 42-45 koko matkan käännökselle, 5km aika 7.10.

Käännöksen jälkeen kihdytin taas täysillä ja yritin päästä lähelle 40 mutta siihen ei ollut millään tarpeeksi voimia, paras mitä sain aikaan oli noin 35-37, sillä vauhdilla menin sitten loppuun asti, taistellen urheasti maitohappoja ja vastatuulta vastaan, toinen 5km meni aikaan 8.20 eli loppuaikani oli 15.30 joka on samalla henkilökohtainen ennätyks.

Kisan jälkeen odotti palkintojen jako tilaisuus parkkipaikalla ja minut palkittiin uutena aluemestarina miehet 35 sarjassa, sarjassa oli 1 kilpailia :) yleisen sarjan voittajan aika oli muistaakseni 14 min.

Kotimatka oli pakko polkea tosi hitaasti koska jalat olivat ihan loppu, onneksi triathlonissa on sen verran pitkä matka ettei täysillä saa ikinä polkea kisoissa.

Kiitokset laihialaisille hienosta kisasta ja ensi vuonna tulen varmasti paikalle puollustamaan mestaruuttani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti