maanantai 28. toukokuuta 2012

Duathlon pikamatka

Lauantaina osallistuin duathlonin pikamatkalle 5-23-5, joka järjestettiin seinäjoella.

Tavoitteeni oli tasavauhtinen kilpailu, vahvana loppuun asti, aikatavoitetta ei ollut.

Ensimmäinen osuus 5km juoksu:
Tavoitteenani oli pitää rennon kova vauhti, kuitenkin niin etten lähde liian kovaa, noin 25 min oli aikatavoite. Juoksu juostiin niin että kierrettiin 2.5km lenkki 2 kierrosta, ensimmäinen kierros meni aikaan 11 min, pelästyin ajastani ja pakotin itseni hieman tiputtamaan vauhtia toiselle kierrokselle, joka sujuii aikaan 12 min. Eli 23 min oli ensimmäisen osuuteni aika ja vaihtoon tulin tosihyvin voimaisena.

T1(eli ensimmäinen vaihto):
Nopea vaihto muuten, mutta joku oli potkaissut kypäräni 5m sivulle onneksi löysin sen nopeasti eikä siis suurta aikahukkaa siihen mennyt. En mitannut erikseen vaihdon aikaa.

Fillariosuus 23km
Fillariosuus poljettiin myös kahtena kierroksena 11.5km pätkä, kävin ennen kilpailua polkemassa pätkän ja havaitsin että alku puoliska on alamäkeä + myötätuulta ja loppupuoliska siis vähä rankempi.
Tavoitteenani oli polkea aeroasennossa koko matka ja syödä geeli+juoda urheilujuomaa molemmilla myötätuuli osuuksilla, tavoite oli myös huilata vähä myötätuulessa ja polkea kunnolla vastatuuleen. Aikani oli 42.05 josta noin 2.05 oli vaihtojen osuus eli 23km 40 min eli keskiarvo oli ihan kiva noin 34.5km/h.

T2
Täydellinen vaihto :)

Toinen juoksuosuus 5km:
Tavoite oli juosta taas samaa vauhtia kun ensimmäinen viitonen kuitenkin niin että viimeinen 2.5km kierros täysillä. ensimmäinen kierros meni aikaan 12.10 eli ihan ok, viimeinen kierros meni aikaan 11.40 eli vähän oli viimeiselle kierrokselle vielä voimia nostaa vauhtia.

Loppuaika 1.29.01 ja erityisen onnellinen olen juoksukunnostani joka kyllä oli huikean hyvä ja vauhdinjakokin onnistui tosi hyvin.

Kaiken kaikkiaan mahtava kisa, mahtavassa kelissä ja mahtavassa seurassa, tän paremmin ei enää kisa voi mennä. (paitsi jos olisin ollut ennen Jarmoa maalissa)

Lopputulos kuntosarjan 5 sija, 5 osallistujaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti