tiistai 16. kesäkuuta 2015

Arm Size and Strength: The Ultimate Guide, by Charles R Poliquin, Part1

Päätin että tarvitsen uuden taktiikan laihdutukseeni, maha on vielä dominoivin ruumiinosa mun kehossa, jos se ei halua kutistua niin pakko kasvattaa sitte muita ruumiin osia niin maha ei ehkä näytä yhtä isolta ;)

Tänään oli treenivuorossa kädet, eilen juoksin 4x4min intervallit, hermostuksissani "vähä" turhan lujaa joten jalat oli sellaisissa kunnossa ettei niitä olisi pystynyt muutenkaan treenaamaan.

En osaa käsiä treenata koska en sitä ikinä ole kunnolla tehnyt, joten tein niinku aina teen kun aloitan treenaamaan tai tekemään jotain uutta, menen amazoniin ja ostan kirjan.


Koska pidän Poliquinin jutuista muutenkin niin ostin kirjan jota olen jo hetken halunnut ostaa eli: Arm Size and Strength: The Ultimate Guide, by Charles R Poliquin



Teimme serkkuni Andreaksen kanssa kirjan ekan treenin, ja ainaki tuntuma oli huikea käsissä, en ole vielä koko kirjaa lukenut joten teen tästä kirjoituksesta varmaan muutaman lisäosan sitte ku oon muut treeni tehny.

Joku voi luulla ettei käsien treenaaminen ole tärkeätä triathlonistille, he ovat väärässä, pienet narukädet ei ole hienot uimahallilla ja treenitopissa. Kisoissa taas maalikuva on tärkeempi kun aika (ainakin jos aika on surkea)

Ja kuten kuvassa näkyy niin töitä on tehtävä vielä kohtalaisen paljo, joko pyöräilyssä tai käsien kasvattamisessa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti