maanantai 30. marraskuuta 2015

Viikon 48 treenit, muutama ennätys salilla ja paljon peruskestävyys treeniä

Lupasin itselleni että ainakin 2-3 kuukautta teen triathlontreeniä, vasta sen jälkeen päätän ilmoittaudunko kisoihin vai muutanko treenityyliä.

Viikko 48 oli kolmas treeniviikko

Maanantai: Spinningtunti 30min + spinningpyöräilyä tunnin jälkeen 30min + 25 min tempo juoksua.
Kiitos Ainolle seurasta en olisi luultavasti edes menny salille ilman että oltais sovittu että mennään, juoksukin kulki ihan ok.

Ti: Punttia 1h20min
Etukyykky ennätys parani 135 kilosta 140 kiloon edellinen ennätys tehty vuonna 2013 joten oli aikakin parannella sitä.

Ke: Botniahallilla yhdistelmä, pyöräilyä 90min + juoksua 30min
Kiitos Jennylle treniseurasta, miks mulla on tällä hetkellä vain naispuolisia treenikavereita? treeni sujui hyvin, rauhallista polkemista ja juoksua. Illalla olin aivan poikki, pakko oli ottaa jopa päikkärit töiden jälkeen.

To: Lepo
Lepo tuli todella tarpeen kolmen suht pitkän treenipäivän jälkeen.

Pe: aamupäivä: Punttia 90min "MAX OUT FRIDAY"
Maastaveto ennätys 220kg, saisin enemmänkin vedettyä mutta en uskalla kun selkä ei oikeen meinaa pysyä turvalisessa asennossa.

Iltapäivä: Uintia 30min
Junnujen kanssa, täytyy kyllä todeta että pakko olisi uida enemmän muuten en pysy enää perässä, sen verran kovaa menee junnut jo :)

La: Mattopitkis juoksu 80min (josta 5 min jalkojen heiluttelu tauko)
Wscn matolla, sairaan raskas juoksu, edellispäivän kova mavettaminen vielä kropassa. Kuuntelin hard core historyn podcastia ensimmäisestä mailmansodasta, toimii mulla pitkillä lenkeillä paremmin kun musiikin kuunteleminen ja 18h tuntia kestää niin ei lopu ihan heti keskenkään :)

Su:Maastofillarilenkki pikkuteitä ja pyöräteitä pitkin 2h40min
Rauhallista polkemista podcastia kuunnellen, olisin voinut polkea vaikka koko illan, mutta auringon laskeuduttua tiet muuttui tosi liukkaiksi, lämpötila viileni ja lamppua mulla ei tietenkään ollut mukana.

Yhteensä vähä päälle 10h reeniä, paljon pkta ja voimaa eli ihan suunnitelman mukaisesti, ainut huono oli että uintia liian vähä.




2 kommenttia:

  1. Sitä se Tomikin päivitteli että miten tää nyt näin meni että sinä lähdet Jannen kanssa polkemaan ja mina vien lapset hoitoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp ollaan niin paljo paremmassa kunnossa ku Tomi kesällä ;)

      Poista