torstai 13. syyskuuta 2012

Cindy 12r +2 squats pr

Eilen oli Crossfit kurssilla vuorossa Cindy eli niin monta kierrosta, 5 leukaa + 10 punnerrusta + 15 kyykkyä kuin vaan kerkeää 20 minutissa. Tulokseksi sain 12 kokonaista kierrosta + 5leukaa + 10punnerrusta + 2 kyykkyä, tässä wodissa voimat loppui ennen kuntoa, ei ollut läheskään yhtä "paha" kuin maanantain burpee+sit-up wodi.

-Leuat, puhtaita leukoja saan 6-7, ja eilen siis tein 13x5, joista 6 ensimmäistä kierrosta meni suoraan, noin 4 seuraavaa meni 3+2, 1 meni 2+2+1 ja 2 viimeistä meni 1+1+1+1+1 tyylillä. Ohjaajat ei tiennyt leukojen sääntöjä, joten ne on tarkistettava seuraavalle kerralle, myös leukoja on treenattava tosi paljo lisää.

-Punnerrukset, 13 kierrosta josta 10 ekaa suoraan ja 3 viimeistä 5+5, mitään käsien nostoa en tehnyt ala asennossa, melko hyvin menee kyllä punnerrukset huomaa että niitä on treenaillut koko kesän, silti oli hapettavin osia tästä wodista

-Kyykyt, todella kevyeitä tuntui levolta

Floridan toiseksi vahvin mies Jani oli kyllä ihan rautaa tässäkin wodissa, ensi viikolla kyllä voitan hänet jossain wodissa, se on lupaus :)

Jännityksellä odotan mitä seuraavaksi on luvassa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti