torstai 23. toukokuuta 2013

Aleuetempomestaruus ja käsilläseisontaa.

5 päivän treenikiellon jälkeen pääsin tekemään kunnon rykäisyn kun osallistuin aluetempomestaruuskisoihin, voitto tuli 35-39 vuotis sarjassa ja tänä vuonna mulla oli jopa vastustaja sarjassani :)


Alussa meni taas muutama sekuntti hukkaan kun en meinannut saada kenkää kiinni polkimeen, tämän jälkeen yritin polkea niin kovaa kuin vain pystyin, alkuun oli 5km vastatuuleen ja pieneen ylämäkeen, raskasta oli, käännös meni hyvin.

Tämän jälkeen sain polkea 50km/h myötätuuleen ja lievään alamäkeen, kunnes joku maajussi päätti ajaa peltotieltä suoraan mun eteen, jouduin lukkojarruttamaan varmaan 20m, onnistuin kuitenkin kuin ihmeen kaupalla välttämään kolarin, noin 5cm päähän jäi tällä kertaa elämän ensimmäinen onnettomuus.

Säikähdyksen jälkeen poljin hetken hiljaa, kunnes päätin jatkaa loppuun asti kunnolla. Loppuaika 10km 15min, eli 40km/h johon olen ihan tyytyväinen. Tästä ajasta vois kyllä viilata 30-50 sekunttia  pois hyvällä lähdöllä ja ilman ekstra lukkojarrutusepisoodeja.



Koska valmentaja on kieltäny multa kovat Crossfit wodit ja punttitreenit, niin olen päättänyt harjoitella tekniikka juttuja 5-15min/päivä.



Vielä muutama kuukausi sitte tipahdin naamalleni kun harjoittelin käsilläseisontaa, nyt menee jo paremmin, Kiitokset Ainolle hyvästä blogikirjoituksesta.

Ainon käsilläseisontaopetusblogikirjoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti