lauantai 11. toukokuuta 2013

Nykyelämäntilanteen triathloni.

Aina ei oikein mene kuten treeniohjelmassa lukee....

Eilen ohjelmassa luki 2x30 min fillarilla 10min hiljaa + 20min kovaa, ja heti jälkeen 5x20 min juoksua, niin että 15min kovaa + 5 min hiljaa.

Ennenkun pystyi treeniä aloittamaan oli pakko ulkoiluttaa koira, 45min metsälenkki.

Tämän jälkeen banaani naamariin ja fillarin kyytiin, 2x30min meni aika nopeasti ja kevyesti.

Juoksuosuuden aloitin omasta mielestä reippaasti, mutta kello näytti vauhdin olevan aika hidas, ajattelin kuitenkin että kyllä tää pian kevyeksi muuttuu.....väärässä olin.

Muutaman ekan 20 minuuttisen jälkeen eteminen oli edelleen tuskallista, ja huomasin että tuli otettua "vähä" liian pitkä matka edettäväksi. Kun neljäs 20 minuuttinen alkoi olin jo ihan valmis tilaamaan taksin hakemaan mut pois, onneksi vastaan tuli kaveri jonka kanssa jäin muutamaksi minuutiksi juttelemaan (eli sain muutaman minuutin seistä ihan paikallaan huilaamassa) tässä vaiheessa otin myös käyttöön vauhdinjaon joka meni näin, 15 min lönköttelyä+5 min kävely/tosi hidas lönköttely.

Kun saavuin sepänkylään menin kebabmestasta hakemaan puolen litran jaffan,  tässä vaiheessa alkoi myös sade, jotenkin jaffan ja sateen yhdistelmä piristi mua kivasti,  niiden voimalla pääsin kotiin asti.
Juoksun piti olla noin 18km, toteutus oli yli 23km
Juoksun piti kestää 1h40min, toteutus oli 2h30min

Kotiin tultuani ruokin ja ulkoilutin koiran, sen jälkeen lähdin kummipojan ja RT-veljien kanssa katsomaan paloautoja ja RAXiin syömään pitsaa...

Tänään olen tosi hyvin palautunut joten RAX kyllä toimi hyvin palautukeseen, täytyy ottaa tavaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti