keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Viime päivien treenit.....

Sunnuntaina minulla oli Wasa Triathlonin ryhmätreenin vetovuoro,  ohjelmassa oli mäkivetoja söderfjärden mäessä. Sateen takia meitä oli vaan minä ja Frida, hauskaa oli ja täytyy todeta että Frida on paljon kovemmassa mäkikunnossa kun minä, 2h 15min

Manantina perus salitreeni, lämmittelen aina joko juosten tai jos jalat ihan väsyneet niin fillarilla. (mitä lähemmäs kisat tulee, sen enemmän tri lajeja ohjelmassa)
Alkuun 20min juoksua vaihtelevilla vauhdeilla, lämmittely jatkui vielä 40min venyttelyllä ja tempaus harjoitteilla, just kun olin valmis alottamaan oikean treenin huoimasin voimamies janin saapuneen salille, ja päätettiin tehdä 5x5x150kg maastavetotreeni, se kulki ihan kivasti, yhteensä salilla noin 2h.

Tiistaina oli vuorossa juoksupitkis, pitkät juoskulenkkini mittaan ajassa en matkassa, tällä kertaa juoksin 55min, vauhdin ollessa 8-12km/h tein juoksun wscllä. Tämän treenin progressio menee niin että joka viikko lisään 5min juoksuaikaan joten ensi viikolla juoksen 60min, lisääminen alkoi 45minuutista ja jatkuu 2h asti, toki omalla kaavallani :)

Keskiviikko, lempitreenipäivä :)
Aina pitkän juoksun jälkeen on vuorossa kyykkypäivä, jalkani "tönkköytyvät" juoksusta ja kyykkääminen palauttaa/venyttää ne taas kuntoon. Myös testotasot tippuvat kestävyystreeneistä, ja kyykkäämällä ne saa takas ylös (matalat testotasot, ovat kauheinta mitä miehelle voi tapahtua)
20min fillaria alkuun,
20min kahvakuulaheiluttelua,venyttelyä ja tempausharjoitteita
20min rive+työntö, päivän ykköshaku aloitin 40kg ja nostelin 5-10kg kerralla kunnes, 90 kiloa tuli rinnalle mutta työntö ei onnistunut
30min etukyykkyjä, alkuun kolmosia kunnes en saanut 110kilolla kun 2 toistoa,120kilolla tein ykkösen ja 130kg tuntui jo niin paljolta tuon treenimäärän jälkeen että jäi kokeilematta (olen nössö)
Loppuun vielä pikku aineenvaihdunta boosteri:
20min, joka tasanen minuutti 10askelkyykkyä niin että molemmissa käsissä 6kg kahvakuula suorilla käsillä, joka epätasanen minuutti 10 boxihyppyä metrin korkeudelle, koko treeni kesti 2h 15min

Eli yhteensä 4 päivään, 7h 30min treeniä, huomenna uimahalli kiinni joten varmaan penkkipäivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti