perjantai 8. helmikuuta 2013

Ennätykset paukkuu

Tämä viikko on rest&test viikko eli huilia ja testejä.

Maanantaina salille ja ekan testin kimppuum 110kiloa penkistä, rinnalle jäi taas kerran, no ens kerralla nousee :) tämän jälkeen leukoja lisäpainoilla ja koska en ole ikinä ennen näitä tehnyt niin ennätykset olivan taattuja. Myötäote leuka +10kg ja vastaoteleuka +20kg, muutama vuosi sitte en saanut yhtään leukaa tehtyä edes ilman painoja eli eteenpäin olen mennyt aika kivasti.

Tiistaina huilipäivä ja 45 min juoksu pk1 alueella, tuntui hassulta kävellä kaikki ylämäet ja muuten juosta tosi hiljaa pitääkseen pulssin oikealla alueella.

Keskiviikko Lepo sohvalla köllöttelyä koko päivän

Torstai Fillaritesti päivä, päätin tällä kertaa tehdä 8min maksimitestin trainerillä, edellinen ennätys oli 4 kuukautta sitten 307 keskiwattia 105 kiloisena se tekee 2.92w/kg , torstaina sain tulokseksi 348 wattia 103 kiloisena ja uusi ennätys on 3.38w/kg eli aivan huikea tulosparannus, tosin tulos ei ole vieläkään hyvä eli parannuksia on vielä tulossa ennen kesää se on varma.

Perjantai 1km uinti testi edellinen ennätys 19.07 uusi ennätys 18.43 muutama sekuntti olisi mennyt vielä nopeampaa jos ei mummelit olisi tulleet sotkemaan mun eteen vesijumpan loputtua, mutta tämäkin ennätys on osoitus että olen menossa oikeaan suuntaan

Illalla poljen rauhallisesti fillarilla tai sit käyn rääkkäämässä itseäni koripallotreeneihin, huomenna on juoksutestin vuoro, jos en mene koripalloilemaan illalla niin juoksen coopperin, mutta jos menen teen jonkinmoisen kevyemmän juoksutestin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti