lauantai 29. joulukuuta 2012

Koripallotreenit ja ensi kauden mietteitä.

Nuoruuteni ehdoton ykköslaji oli koripallo, noin 10-12 vuotta sitten kävin viimeksi koripallotreeneissä, mutta koko ajan on ollut ajatus että joku päivä mä vielä käyn kokeilemassa.

Eilen sattui vanha koriskaveri olemaan facebookissa online niin, kyselin koska olisi treenit ja kun kuulin että ne oli illalla ja mulla muuten olisi ollut uimatreenit niin, päätin vaihtaa lajia ainakin yhdeksi illaksi.

Vähä jännitti miten sujuisi pelaaminen noin pitkän tauon jälkeen, turhaa pelkäsin hyvin se meni 90 minuuttia vk-mk pulssilla pelailua, vaihtoon en saanut mennä en ollut kuulemma tarpeeksi väsyneen näköinen :)

Koripallossa keräillään kaikenmoisia tilastoja, omien laskujeni mukaan sain tehtyä noin, 5 koria,  3 syöttöä, 4 virhettä, 15 levypalloa ja kaiken kruununa 1 hieno blokki.

Tämä oli sellainen treeni joka ei mitenkään sovi puoli-ironman harjoitteluun koska tänään on pakko pitää lepo/kevyt päivä.

Olenko valmis jättämään taas puoleksi vuodeksi sulkapallon, koripallon, crossfit treenit ja kaiken muun korkeasykkeisen hauskuuden pois vai olisiko vuorossa välivuosi pitkiltä matkoilta ja satsata lyhyempiin matkoihin???  tämä vaikea päätös on tehtävä viimeistään ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti