maanantai 3. joulukuuta 2012

Mastersuintileiri@pajulahti

Ennen lähtöä jännitti uinnin kunto, koska kurkkukipu oli pitänyt minut poissa altaassa kuukauden verran.

Lähtö perjantaina puolen päivän aikaan, lumisadetta ja huonoja ajokeleejä oli luvattu mutta silti oli autossamme oli hyvä tunnelma koko matkan ajan, tuskin muut kun kuski edes huomasi että keli oli loppumatkasta ihan surkea.

Perille tultuamme aloitettiin heti viikonlopun teemalla joka oli: syö,nuku ja ui.

Ensimmäisen uimatreenin alkuverrassa huomasin että kaakelit liikkui tosi ripeästi ja kevyesti, eli turhaa olin pelännyt uimakunnon katoamista, uinti sujui paremmin kuin koskaan :) Treenin pituus oli 3300m josta tosin jätin muutaman potkusetin pois eli saldoksi jäi 3km ja alkuverryttelyjen kanssa yhteisaika oli noin 100minuuttia.

Ekan treenin jälkeen syömään ja sen jälkeen nukkumaan.

Lauantaina oli vuorossa 3 treeniä, 2 uimalla ja yksi kunnon venyttely.

Aamutreeni oli kovin potkupainoitteinen niin räpylöillä kuin ilman, viimeksi olen 15 vuotta sitten käyttänyt räpylöitä sukelluskurssilla joten jäykät nilkkani sai kunnon shokkihoitoa. Noin 3km sain taas uitua treenin aikana.

Iltatreeni oli nopeuspainoitteinen ja siten melko raskas, hyvin sain vauhtiakin pidettyä yllä mutta vauhtikestävyyteni on kyllä ihan surkea uidessa taas kerran noin 3km sain uitua.

Illalla oli vielä kunnon venyttelytunti jonka veti hyvä treenikaverini ja selkäuinnin erikoisnainen "päkkis" huomasin että takareiteni on edelleen tosi kireät, niihin pitää panostaa jonkun verran ettei tule kunnon ongelmia tulevaisuudessa.

Sunnuntaina herättyäni oli olkapäät tosi arat muuten treenikipuja ei ollut, olin varmaan melko sekavassa tilassa kuin olin 100% varma että näin Kaisa Mäkäräisen matkalla altaalle vaikka hän todistettavasti oli jossain ihan muualla ampumahiihtokisoissa onneksi en pyytänyt nimmaria tai yhteiskuvaa :)

Sunnuntain treenin pääpaino oli kuminauha treenissä 5x30 sek niin että kuminauha kiinni lantion kohdalla seinässä, oli kyllä tosi raskas mutta hauska treeni, myös 5x 8 delffaripotkua kuminauhoilla, en oikeen osaa delffareita mutta ihan hyvin nekin meni, kuminauhatreenin jälkeen olin ihan valmis jo nousemaan altaasta mutta sain kuitenkin vielä kilometrin verran uitua, treenin jälkeen nopea lounas ja heti sen jälkeen kotimatkalle, kotimatkan sää oli onneksi täydellisen hyvä.

Yhteevetona viikonlopusta voin sanoa että oli jopa parempi kuin olin ajatellut ja uinti noin 12km sujui tosi hyvin, iso kiitos vielä vetäjille ja osallistujille mahtavasta viikonloppuuimaleiristä.

Viikon yhteistunnit 10h, josta uintia 6h45min, fillaria 1h20min ja juoksua loput 1h55min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti