sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Finntriathlon 2012

En olisi edes voinut kuvitella näin huikeaa tulosta, eli aivan mahtavasti meni.

Uinti oli taas kerran vaikeata kun en osaa suoraan uida. Keli oli lämmin, mutta ei liian aurinkoinen. Tulin vaihtoon viimeisten joukossa 42min10sek ajalla.


T1: tosi nopeasti meni tämä vaihto, vaikka kaadoin pyörän kerran :) aika 2min 42sek


Fillari: aivan huikea fillari osuus, tykitin täysillä joka ikiseen ylämäkeen ja pidin vauhdin tasaisen kovana muuten, huikea ero viime vuotiseen fillariosuuteen. Ehkä ne tuhannet poljetut kilometrit eivät ole menneet hukkaan :). Osuus oli ylipitkä 94km. Aika 2h 39min 47sek eli 35,3km/h keskarilla, iso kiitos myös vaimolle joka osallistui uusien vanteiden hankintaan.


T2: vähä hidas vaihto. Jouduin laittamaan pitkät sukat, koska mulla on ollut jonkin verran ongelmia juoksussa pohkeiden kanssa. Aika 4min 09sek


Juoksu: tarkoitus oli lähteä juoksemaan 6 minuutin kilometrejä, mutta kello näytti kokoajan noin 5.30 kilometrjä :) ja koska kokoajan tuntui hyvälle, päätin antaa mennä. Huikea juoksu vain 1km meni aikaan 6.06 muut kilometrit meni alle 6 minuutin. Loppusuoralla kramppasi taas molemmat takareidet, eli samoin kävi myös Aarhusissa, onneksi vasta loppusuoralla, aika 01h 56min 49sek




Yhteisaikaan huima yli tunnin parannus, 5.25:34



Triathlonkausi on täten ohi. Iso kiitos vaimolle, vanhemmille, valmentajalle,  mastersuimaporukalle, triathlonyhteistreeniporukalle, jarmolle , wsc-salilla treenaajille, Mysportsin fillariruuvareille , varmaan moni muukin ansaitsisi kiitokset jos tunnet olevasi yksi heistä niin isot kiitokset myös sinulle :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti